-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10002 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

اگر با كسي كه در حق ما خيلي بدي كرده است , قطع رابطه كنيم , نماز و روزهء ما قبول نيست ؟ كساني كه مال و منال ديگران را مي گيرند و مي خورند. عموي من چنين وضعي دارد او در حق ما ظلم كرده و مي كند. ما بايدچه عكس العملي داشته باشيم ؟ آيا حق اعتراض و پرخاشگري داريم ؟

خواهر گرامي , درد دل شما را خوانديم . ما را در غم و غصه هاي خود شريك بدانيد. آنچه از دل برآيد,بر دل نشيند. گزارش گونه اي كه از سر صدق و صفا نوشته بوديد, حاكي از دردها و رنج هايي بود كه از طريق نزديك ترين فرد به شما رسيده بود و مي رسد: واقعاً مشكل است آدمي با چنين فردي كه بايد از حق نزديكان وزيردستان خود دفاع كند, ولي ظلم و ستم روا مي دارد, چگونه رفتار كند؟ آيا فرياد بزند و از مظلوميت خويش و پدرو مادر خود پرده بردارد يا سكوت را پيشه سازد و همه را به خدا واگذارد؟ اگر فرياد بزند و از حق خويش دفاع كند,شايد به اختلافات بيشتر دامن زده شود و كينه ها عميق تر گردد و رابطه ها قطع گردد و اگر سكوت كند, روز به روزمظلوم تر واقع مي شود و حقش از ميان مي رود و ظالم بيشتر جرأت مي كند حق كشي كند. قطع رابطهء كلّي به ويژه بانزديكان ضرر و زيان هايي دارد كه قابل جبران نيست , مثلاً خداي نكرده در مواقع بحراني كه انسان مورد تجاوزديگران و بيگانگان قرار مي گيرد يا مصيبت بزرگي به او مي رسد و هيچ كس نيست همدردي از او دفاع كند و يا حتي به او دلگرمي بخشد, خويشان نزديكند كه به انسان سر مي زنند و لااقل سياهي لشكري هستند كه دشمن از آنها واهمه دارد و به خود اجازه نمي دهد به راحتي به شخصي تجاوز كند. گاهي همين كه انسان احساس كند عمويي دارد, گرچه از نوع عمو مراد باشد و در حق او ظلم كرده باشد, باز احساس پشتوانه براي خود مي كند. از اين جهت در عين حال كه فرياد مي زنيد و ظلم و ستم او را محكوم مي كنيد و ديگران را آگاه مي سازيد, سلام و عليك خود را با او وخانواده اش قطع نكنيد. اگر در جايي با او برخورد كرديد اوّل سلام كنيد و حالش را بپرسيد و بلافاصله گله و شكايت از كارهايش بكنيد و درست همان كارهاي خلاف او را بازگو كنيد و سخني نگوييد كه حقيقت نداشته باشد و ناسزانگوييد و از حدّ تجاوز نكنيد. اگر به همان مقداري كه انسان ذهن خود را متوجه دشمن و متجاوز خانگي مي كند و دردل كينهء او را مي پرورد و در خواب و بيداري به او فحش و لعن و نفرين مي كند, به جاي آن به تدبير و چاره انديشي وبرنامه ريزي براي زندگي و آيندهء خود و بهبود زندگي پدر و مادر بپردازد, نتيجهء بسيار بهتري خواهد گرفت و اعصابي آرام خواهد داشت و از انواع و اقسام بيماري ها مصونيت پيدا خواهد كرد. امروزه بيشتر بيماري ها از فشارهاي روحي و رواني است تا جايي كه

ممكن است بايد به خاطر سلامتي و شادابي خود و خانوادهء خود از اين گونه فشارهادوري جوييم . وانگهي بايد از اعمال اين بي ادبان ادب بياموزيم كه گفته اند ادب از كه آموختي , گفت از بي ادبان .وقتي انسان رفتار و كردار ظالمانهء اين افراد را مي بيند, زشتي و پليدي رفتارهاي ناشايست برايش بسيار شفاف مي شود و سعي مي كند با بزرگواري و كرامت با ديگران برخورد كند. خداوند شما را در اين راه ياري كند.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.